Eladás Építési telek, Tulum, Tulum, Mexikó, carr. chetumal benito juarez km 251

Eladás - Cod. 28560

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 300 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

Bahia Principe Residences & Golf lehetőséget kínál arra, hogy él fejlesztések található a leginkább kiemelt a Karib-tenger, ahol a Bahia Principe Hotels & Resorts már telepítve vannak, és akiknek az infrastruktúra és a szolgáltatások részesülnek a lakosok luxus ingatlanfejlesztések.

A tulajdonosok a Bahia Principe Riviera Maya lakossági Golf férhetnek hozzá egyéb szolgáltatások egy rövid távolságra a projekt, amely minden szüksége lehet a különleges és kellemes tartózkodást lakóhelyüket.

ISKOLÁK Több választási lehetőség van az iskolák a közelben: Puerto Aventuras Oktatási Központ, mely óvodától High School, egy teljesen kétnyelvű iskolai vagy különböző lehetőségeket Playa del Carmen, mint a Tepeyac Institute, szintén kétnyelvű és elismert, első osztályú Mexikóban.

KÓRHÁZ A legközelebbi kórházba, Bahia Principe lakó- és Golf Hospiten Playa del Carmen mindössze 20 perc alatt elérhető, szem előtt tartva, hogy ez a lánc 24 órás orvosi szolgálat "Hacienda Doña Isabel", bármely sürgősségi ellátás.

MARINA: Csak 15 percre található egy szép kikötő úgynevezett "Puerto Aventuras" egy hely a szabadidő és sport, ahol elérheti az összes szolgáltatást első osztályú marina kínál.

Riviera Maya golfklub lenyűgöző építészeti tervezés, ahol a híres Robert Trent Jones II generált szinergiát a 27 lyukú golfpálya a csodálatos maja dzsungelben, természetes tavak és cenotes.

Minden tulajdonosok közvetlen hozzáférést biztosít vonzó kedvezmények minden szolgáltatások. Meghívjuk Önt arra, hogy kiad egy felejthetetlen napot a telephelyünkön Riviera Maya Golf Club.

A szív a projekt, meg fogja találni a fenséges klubház széles körű szolgáltatásokat, hogy még kellemesebbé látogatását a legmagasabb szintű luxus, komfort és a minőség. Szolgáltatásokat, amelyek belőle, egy első osztályú golfütő Mexikóban, mindig keresi a legnagyobb megelégedésére minden golf szerelmeseinek, a golfpálya területén étel és ital szolgáltatás, élvezze gasztronómiai ajánlatok, Golfkocsik fel van szerelve a legújabb technológiát tartalmazó GPS, könnyen kezelhető kiszámításának távolságokat, pontszám, és kérheti a kiegészítő szolgáltatások a játék során.

A klubház található egy étterem csodálatos kilátás nyílik a golfpályára, a szociális terület kiválóan alkalmas pihenésre egy kör golf, a bárban sokféle koktélok készülnek a helyi gyümölcsök és bérbe az első osztályú berendezés Callaway.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB